Ізюмський ліцей № 10 Ізюмської міської ради

 

Державний герб України

Feb 19, 2024
Державний герб України – це один із чотирьох офіційних символів поряд з Прапором, Гімном і Конституцією. 19 лютого 2024 року виповнюється 32 роки від дня затвердження Державного герба України. З нагоди відзначення Дня Державного Герба України учні Ізюмського ліцею №10 створили гарні малюнки на тему «Наш герб — тризуб, це воля, слава й сила!». З Днем Державного герба України! Тризуб був і залишається символом прагнень нашого народу до волі, незалежності та процвітання, символізуючи для українців в усьому світі нерозривний зв’язок із Батьківщиною. Вітаю! Будьмо гідними нашої історії і тих завдань, які стоять перед Українською Державою сьогодні!

Державний герб України – це один із чотирьох офіційних символів поряд з Прапором, Гімном і Конституцією. 19 лютого 2024 року виповнюється 32 роки від дня затвердження Державного герба України.
З нагоди відзначення Дня Державного Герба України учні Ізюмського ліцею №10 створили гарні малюнки на тему «Наш герб — тризуб, це воля, слава й сила!».
З Днем Державного герба України! Тризуб був і залишається символом прагнень нашого народу до волі, незалежності та процвітання, символізуючи для українців в усьому світі нерозривний зв’язок із Батьківщиною. Вітаю! Будьмо гідними нашої історії і тих завдань, які стоять перед Українською Державою сьогодні!