Ізюмський ліцей № 10 Ізюмської міської ради

 

Птахи прилітають ближче до людського житла в надії, що тут знайдуть хоч якусь поживу.

Dec 21, 2023
Буває, що зимі потрібно всього кілька годин, щоб вступити у свої права – за ніч укриє снігом землю, будинки, дороги, поля. І всі ми радіємо, що зима прийшла. А от птахам, напевно, нерадісно. Де ж тепер їм брати їжу? Птахи прилітають ближче до людського житла в надії, що тут знайдуть хоч якусь поживу. Зима – найважчий час у житті пернатих. Доля міських птахів багато в чому залежить від доброти та милосердя людей. Уже традицією стало в Ізюмському ліцеї №10 виготовляти годівнички для птахів. Такі заходи не лише допомагають птахам та звірам пережити холодну зиму, а й залишають у душах дітей приємний спогад та відчуття відповідальності.

Буває, що зимі потрібно всього кілька годин, щоб вступити у свої права – за ніч укриє снігом землю, будинки, дороги, поля. І всі ми радіємо, що зима прийшла. А от птахам, напевно, нерадісно. Де ж тепер їм брати їжу? Птахи прилітають ближче до людського житла в надії, що тут знайдуть хоч якусь поживу.
Зима – найважчий час у житті пернатих. Доля міських птахів багато в чому залежить від доброти та милосердя людей.
Уже традицією  стало в Ізюмському ліцеї №10 виготовляти годівнички для птахів. Такі заходи не лише допомагають птахам та звірам пережити холодну зиму, а й залишають у душах дітей приємний спогад та відчуття відповідальності.