Ізюмський ліцей № 10 Ізюмської міської ради

 

Тиждень доброчесності.

Dec 5, 2023
З 4 по 8 грудня в Ізюмському ліцеї № 10 проводиться Тиждень доброчесності. Головна мета тижня – ознайомити учнівство з поняттям «доброчесність», надати базові знання про корупцію та її негативні наслідки; створити умови, за яких діти зможуть поставити, в першу чергу, собі запитання, які вони ніколи раніше не ставили та не думали про них. Для чого бути доброчесним? Як це бути доброчесним? Як варто вчинити в тій чи іншій ситуації, коли рішення не є очевидним? Для 6-8 класів пройшов виховний онлайн-захід на тему «Чому важливо говорити з дітьми про доброчесність». Що таке доброчесність?

З 4 по 8 грудня в Ізюмському ліцеї № 10 проводиться Тиждень доброчесності.
Головна мета тижня – ознайомити учнівство з поняттям «доброчесність», надати базові знання про корупцію та її негативні наслідки; створити умови, за яких діти зможуть поставити, в першу чергу, собі запитання, які вони ніколи раніше не ставили та не думали про них.
Для чого бути доброчесним? Як це бути доброчесним? Як варто вчинити в тій чи іншій ситуації, коли рішення не є очевидним?
Для 6-8 класів пройшов виховний онлайн-захід на тему «Чому важливо говорити з дітьми про доброчесність». Що таке доброчесність?

https://www.facebook.com/groups/884661578962249/permalink/1544323869662680/