Ізюмський ліцей № 10 Ізюмської міської ради

 

23 листопада 2023 року проведено ІІ етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Nov 27, 2023
23 листопада 2023 року проведено ІІ етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який відбувся у дистанційному форматі.

23 листопада 2023 року проведено ІІ етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який відбувся у дистанційному форматі.Усього в ІІ етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка взяли участь 1890 учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти територіальних громад області та міста Харкова, а також закладів обласного й державного підпорядкування.Переможців ІІ етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, проведеного в м.Ізюм було визначено. Традиційно серед них є і учні нашого Ізюмського ліцею № 10.Вітаємо Шульгу Богдану ,ученицю 7-А класу, з І місцем – учитель Коротка Ганна Анатоліївна.Лохвицьку Анну, ученицю 11-А класу, з ІІ місцем – учитель Надточа Інна Вікторівна