Ізюмський ліцей № 10 Ізюмської міської ради

 

Незабутнє свято Останнього дзвоника - 2021!

Jun 3, 2021
Урочиста лінійка пройшла яскраво: зі шкільним дзвоником, короваєм, повітряними кульками, піснями й танцем.

03 червня 2021 року в Ізюмській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 10 Ізюмської міської ради Харківської області відбулось свято Останнього дзвоника.

Директор школи привітала дітей із закінченням  2020/2021 навчального року, нагородила переможців грамотами та побажала гарного літнього відпочинку.

Для учнів 1-4 класів запам’яталась  пригода «У пошуках «Останнього дзвоника»». Свято закінчили веселим  флешмобом.

Для учнів 5-8 класів був проведений квест «Загадковий», де учням  було завдання скласти із букв слова про закінчення навчального року та літні канікули.  Свято закінчили веселим  флешмобом.

Свято «Останнього дзвоника» для учнів 9-10 класів приготували  випускники 9-А класу разом з класним керівником Лавриненко О.О. та заступником директора з навчально-виховної роботи Лавровою С.В.

Урочиста лінійка пройшла яскраво: зі шкільним дзвоником, короваєм, повітряними кульками, піснями й танцем.

На святі була присутня  головний спеціаліст відділу науково-методичного та інформаційного забезпечення управління освіти Ізюмської міської ради Валентина Олексіївна Денисенко, яка нагородила учнів грамотами управління освіти Ізюмської міської ради за перемоги у конкурсах та олімпіадах за 2020/2021 навчальний рік. А також були нагороджені грамотами та відзначені Подяками управління освіти Ізюмської міської ради вчителі закладу. (фото)