Ізюмський ліцей № 10 Ізюмської міської ради

 

День захисту дітей

Jun 2, 2021
Діти – то майбутнє нашої країни

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Наші діти – то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців.

Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Вчителі ІЗОШ І-ІІІ ступенів № 10 створили для дітей справжній острівець щасливого дитинства, що складався з гучного сміху, неймовірної радості, цікавих казок, яскравих мрій та фантазій, міцного здоров’я та захоплюючих пригод.

Дорогі діти! Мрійте та фантазуйте, нехай кожен ваш день буде яскравим та сповненим неповторних вражень! Міцного здоров’я та відчуття невичерпності фізичних сил! Зі святом! (фото)